dilluns, 7 de setembre del 2015

Terra del Congost revisited

La darrera setmana d'agost, com empés per un impuls d'aquells de...som-hi, no ens ho pensem més, agafa la motxilla i cap allà! vaig tornar a visitar els amics de Terra del Congost. Pels que no ho coneguin, es tracta d'un projecte d'ecoturisme que porten a terme una petita família, la Jasmí, l'Andreu i el seu fill, el petit Mateu.
És a les rodalies del poble, un conjunt de masos, anomenat Castissent, molt a prop de la Noguera Ribagorçana i el seu popular i pintoresc Congost de Montrebei.
Un espai molt idoni per al repós, la meditació i la contemplació del millor cel del país, no en va és la zona on van instal·lar el reputat Observatori del Montsec.
Terra del Congost va creixent i enriquint-se, ja ofereix hospedatge en dues cases tradicionals de la regió, en dues iurtes inspirades en les dels nòmades mongols i en un futur proper estaran a punt una caravana (veure fotos) i una antiga ermita rehabilitada.
Per a qui va amb canalla va bé saber que han instal·lat un llit elàstic que és un pol d'atracció molt potent per a qui vulgui fer activitat una ludico-esportiva.
L'altra as a la màniga són les basses d'aigua que es formen en els rierols propers, que s'agraiexen molt quan el sol apreta.
Us passo un reguitzell de fotos per que us en feu una idea millor:
.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada